Λάσπη Μείκτης (1800L)

Λάσπη Μείκτης (1800L)

NJ σειρά λάσπη Μείκτης έχει μια απλή δομή και χαρακτηριστικά του άνετη χρήση, ανθεκτικά, ομοιόμορφη ανάμειξη και υψηλής απόδοσης.

Περιγραφή

Εφαρμογή

Αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται κυρίως για να αναμειχθεί λάσπη, κατάλληλο για τη γεωλογία, εξερεύνηση πετρελαίου άνθρακα. Με τη συσκευή φιλτραρίσματος, επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί να αναμειγνύεται το πηλού στην κατασκευή, την οδική και γέφυρα, ταμιευτήρες, ορυχείο, χημική βιομηχανία, και ούτω καθεξής.


Χαρακτηριστικά

NJ σειρά λάσπη Μείκτης έχει μια απλή δομή και χαρακτηριστικά του άνετη χρήση, ανθεκτικά, ομοιόμορφη ανάμειξη και υψηλής απόδοσης.

Τεχνικά στοιχεία

Τύπος

Κάθετη μονοκύλινδρος

Η μέγιστη ικανότητα (l)

2000

Αποτελεσματική ικανότητα (l)

1800

Ο προωστήρας στρ/λεπτό (στροφές ανά λεπτό)

750

Ισχύς (kW)

11kw

Συνολικές διαστάσεις

2450*1600*1580

Βάρος (κλ)

900


Γιατί να επιλέξετε το Rejee;


Προσαρμοσμένα προϊόντα και υπηρεσίες

Κάθε φορά που η εργασία σας απαιτεί εξειδικευμένες, αξιόπιστες λύσεις, Rejee μπορούν να σας βοηθήσουν με προσαρμοσμένη γεώτρησης προϊόντα υψηλής ποιότητας. Εμπειρία μας και η εστίασή μας ισχυρή πελατειακή θα βεβαιωθείτε ότι έχετε τις καλύτερες επιλογές για την εργασία σας.

Rejee βιομηχανία, δώσαμε επίσης ιδιαίτερη προσοχή σεεξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τους πελάτες εργασία με ασφάλεια και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας. Καθοδήγηση και υπηρεσίες, διατίθενται πάντα με επαγγελματική τους τεχνικούς μας στην τοποθεσία.Πατενταρισμένες τεχνολογίες

Εργοστάσιο αναθεώρηση

Έργα βιτρίνα


Πώς να Επικοινωνήστε μαζί μας?

Τηλ: + 86-29-86105123-606
Φαξ: + 86-29-86513529
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Manager@rejeegroup.com
Διεύθυνση: Rm 10802, Block B, κτίριο Kairui, Ξι Αν οικονομική ζώνη ανάπτυξης, Κίνα.


Hot Tags: 1800l μίξερ, Κίνα, προμηθευτής, εργοστάσιο, στην Κίνα, υψηλής ποιότητας, προς πώληση, με πατενταρισμένες τεχνολογίες

Συναφή προϊόντα

Εξεταστική

Προϊόντα