Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Ταξινόμηση γνώσης του πυρήνα γεωτρήσεων εξέδρα
Feb 29, 2016

Πυρήνα γεωτρήσεων εξέδρα χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε υπόγεια διάτρηση, ειδικά στην εξορυκτική βιομηχανία. Σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση του ορυχείου και την εφαρμογή των διαφόρων εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων, υπάρχουν πολλά είδη πυρήνων, εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων. Θα εισαγάγει την ταξινόμηση του πυρήνα γεωτρ εδώ.

Εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων είναι ένα μηχάνημα με τρυπάνι στο έδαφος. Η βασική αρχή της εργασίας είναι η μονάδα δίσκου εργαλεία διάτρησης να συντρίψουν το βράχο κάτω μέρος και τραβήξτε προς τα έξω ή προς τα κάτω στην τρύπα εργαλεία διάτρησης. Σύμφωνα με τους τρόπους σπάσιμο βράχων, η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων διακρίνονται σε Περιστροφικός γεωτρύπανο, Κρουστικά δράπανα επιπτώσεων Περιστροφική γεώτρησης εξέδρα και άλλες κατηγορίες. Σύμφωνα με την εφαρμογή, η εξέδρα γεώτρησης διακρίνονται σε πετρελαϊκή εξέδρα, πυρήνα γεωτρήσεων εξέδρα και νερό των γεωτρήσεων εξέδρα, κλπ. Σύμφωνα με τη δομή διαφορά, διάφορους τύπους και σκοπούς παραπάνω τρυπάνι διαιρείται σε πολλούς τύπους.


Όταν λέμε "(φυσικό αέριο) και γεωτρήσεις πετρελαίου εξέδρας», η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων είναι συνήθως αναφέρεται σε ένα πλήρες σύνολο του εξοπλισμού, γνωστό ως «διάτρηση εξοπλισμός». Περιλαμβάνει εξοπλισμό μηχάνημα, πικάπ, μετάδοσης και ελέγχου δύναμης, βαρούλκο, γερανός, ταξιδεύουν μπλοκ, βρύσες, γάντζο, αντλία λάσπη, κατάρτι και άλλες βοηθητικές συσκευές. Γεωτρύπανα πετρελαίου της Κίνας είναι ταξινομημένος με ικανότητα ανύψωσης. Για παράδειγμα, το ανυψωτικής ικανότητας 30, γεωτρύπανο αυτό να φτάσετε max 800m βάθος. 180 τόνους 4000 μέτρα βάθους διάτρησης, και ούτω καθεξής. Σύμφωνα με τον δυναμικό τύπο, το γεωτρύπανο χωρίζεται σε το αυτοκίνητο κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτρική.


Προϊόντα