Αλουμίνιο κράμα γεωτρήσεις

Αλουμίνιο κράμα γεωτρήσεις

Info.Certification:ISOExport βασικές αγορές: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, μέσα ανατολικά, Ανατολική Ασία, Δυτική Ευρώπη Χωρητικότητα πρόσθετες Info.Origin:ChinaHS Κωδικός: 84314310Production

Περιγραφή

Βασικές πληροφορίες.

Πιστοποίησης: ISO

Εξαγωγικές αγορές: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, μέσα ανατολικά, Ανατολική Ασία, Δυτική Ευρώπη

Πρόσθετες πληροφορίες.

Προέλευσης: Κίνα

Κώδικας HS: 84314310

Ικανότητα παραγωγής: 1000pce / έτος

Περιγραφή προϊόντος

Τις λίγες δεκαετίες, δεδομένου ότι το αργίλιο κράμα γεωτρήσεις έχει εφαρμοστεί στη βιομηχανία πετρελαίου με πολύ μεγάλη πείρα που έρχονται από τη Ρωσία και άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Το αλουμίνιο κράμα στελέχη για γεωτρήσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επεκτάθηκε-φθάσουν γεωτρήσεων και οριζόντια διάτρηση με την αναλογία ισχύος-βάρους είναι χαμηλότερη από στελέχη για γεωτρήσεις από υπερ-υψηλής αντοχής χάλυβα. Αλλά το πλεονέκτημά της είναι ότι έχει μικρό βάρος, υψηλής αντοχής βάρους, έξοχη υψηλή αντιδιαβρωτική ιδιοκτησία και αυξημένη ικανότητα αντι-κόπωση. Το πάχος του τοιχώματος είναι συνήθως παχύτερα από χάλυβα στελέχη για γεωτρήσεις, ωστόσο, το όριο διαρροής είναι σχετικά χαμηλότερη.
Το σώμα σωλήνες τρυπάνι κραμάτων αργιλίου είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου. Λόγω ελαφρύς, το αλουμίνιο κράμα γεωτρήσεις χρειάζεται χαμηλότερης ισχύος αναβάθμισής, πιο γρήγορα ταχύτητα του σωλήνα γλιστρήσουν και περισσότερη ικανότητα διάτρησης των εγκαταστάσεων γεώτρησης. Το πλεονέκτημά της στις μηχανικές ιδιότητες είναι υψηλής συνεκτικότητας, τέλεια ευελιξία και μικρές τριβές με η τοίχο κατά την αναβάθμιση. Τρυπάνι σωλήνας σώματος και αρθρώσεις και οι δύο απολαμβάνουν τη μακροζωία και χαμηλή έξοδα για τη συντήρηση. Χρειάζεται κάτω δύναμη και διάτρηση αντλίες δύναμη επειδή η αντίσταση ροής του δακτυλιοειδούς διαστήματος είναι αρκετά μικρό.
Με καλή ευελιξία, το αλουμίνιο κράμα γεωτρήσεις έχει καλές ιδιότητες αντι-κόπωση, ως εκ τούτου, τη ζωή κούρασης είναι μεγαλύτερο από τη ζωή φθοράς, που οδηγεί σε ένα συγκριτικά μικρότερο βλάβη στο σωλήνα, όταν αυτό περιστρέφεται μέσα από το dogleg από τα Πηγάδια. Έτσι είναι πιο ευνοϊκές για χρήση σε κάμψη πηγαδάκια, στα πηγαδάκια διαβάθμισης ή εκτεταμένη οριζόντια κατευθυντική πηγαδάκια.

Hot Tags: Αλουμίνιο κράμα στελέχη για γεωτρήσεις, γεωτρήσεις

Συναφή προϊόντα

Εξεταστική

Προϊόντα