Φορητή σακίδιο γεωτρυπάνου (βάθος: 10-20M)

Φορητή σακίδιο γεωτρυπάνου (βάθος: 10-20M)

Κύρια χαρακτηριστικά:
1. ευέλικτη λειτουργία--εύκολο να πραγματοποιεί σε συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, και ταχεία πυρηνοληψία?
2. καλά προσαρμοσμένα--το τρυπάνι να ολοκληρώσετε πυρηνοληψία σε διάφορες πολύπλοκες έδαφος να παρέχει αναφοράς για αργότερα λεπτομερή Εξερεύνηση?
3. βολικό για τη μεταφορά.

Περιγραφή

Εφαρμογή

Αυτό το φορητό μηχάνημα γεώτρησης είναι ένα είδος μικρό, καλά σχεδιασμένη και φορητός δειγματοληψίας και κομπρεσέρ. Αυτό το τρυπάνι πυρήνων τύπου σακίδιο μπορεί να αντικαταστήσει παραδοσιακά εκσκαφή ορυγμάτων, διερευνητική άξονα βύθιση και φυσικοχημικές Εξερεύνηση ανώμαλη επαλήθευσης.


Εν τω μεταξύ, σε μεγάλο βαθμό μπορεί να μειώσει την κατάρρευση της βλάστησης και συντηρώ ο οικολογικός περιβάλλον. Πρόκειται για μια απαραίτητα τεχνολογικά μέσα για τη διεξαγωγή επιτόπιων δειγματοληπτικών γεωλογική χαρτογράφηση, δειγματοληψίες φυσικοχημικά εξερεύνησης, paleomagnetic δειγματοληψίας και γεωλογική καταστροφή πρόληψης σε ρηχά Γεωλογικής Επισκόπησης.


Χαρακτηριστικά

1, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για τη μεταφορά--ένα σύνολο 3m τρυπάνι στην τυπική ρύθμιση παραμέτρων και των εξαρτημάτων τους μπορούν να τεθούν σε ένα σακίδιο,

των οποίων το συνολικό βάρος θα δεν exceed18kg?

2, πλήρη εξαρτήματα--όλα τα εργαλεία, εφεδρικά καύσιμα, πόσιμο νερό και τα προσωπικά είδη μπορούν να τεθούν σε ένα σακίδιο?

3, ευέλικτη λειτουργία--εύκολο να πραγματοποιεί σε συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, και ταχεία πυρηνοληψία?

4, ταχεία τρυπώντας με τρυπάνι τρύπα--την αποδοτικότητα εργασίας είναι ασύγκριτη να αποθηκεύσετε τόσο χρόνο και εργασία, και η διάρκεια ζωής είναι μεγάλη?

5, καλά προσαρμοσμένα--το τρυπάνι να ολοκληρώσετε πυρηνοληψία σε διάφορες πολύπλοκες έδαφος να παρέχει αναφοράς για αργότερα λεπτομερή Εξερεύνηση?

Economize 6, σχετικά με την αποτελεσματικότητα που παράγονται από την κατανάλωση πετρελαίου ανά λίτρο χρησιμοποιώντας το τρυπάνι είναι 10 φορές από ότι η χρησιμοποίηση εργατικού δυναμικού--

ανασκαφή το χέρι.


Τεχνικά στοιχεία

Quartzite

69 mm ανά λεπτό

Killas

119 mm ανά λεπτό

Βασάλτης

127 mm ανά λεπτό

Ψαμμίτης

130mm ανά λεπτό

Δολομίτης

226 mm ανά λεπτό

Ασβεστόλιθος

241 mm ανά λεπτό

Άλλες σημαντικές τεχνικές παράμετροι

Κατανάλωση νερού

15 L/hr

Κατανάλωση πετρελαίου

0,58 L/hr

Πυρηνοληψία διαμέτρου

20,5 χιλ / 36mm

Τρυπώντας με τρυπάνι διάμετρος

26,4 mm/42,5 χιλιοστά

Περιστραφείτε την ταχύτητα του τρυπανιού

1920 rpm

Δύναμη τρυπάνι

1.81 ιπποδύναμη πλήρη ταχύτητα λειτουργίας


Γιατί να επιλέξετε το Rejee;


Προσαρμοσμένα προϊόντα και υπηρεσίες

Κάθε φορά που η εργασία σας απαιτεί εξειδικευμένες, αξιόπιστες λύσεις, Rejee μπορούν να σας βοηθήσουν με προσαρμοσμένη γεώτρησης προϊόντα υψηλής ποιότητας. Εμπειρία μας και η εστίασή μας ισχυρή πελατειακή θα βεβαιωθείτε ότι έχετε τις καλύτερες επιλογές για την εργασία σας.

Rejee βιομηχανία, δώσαμε επίσης ιδιαίτερη προσοχή σεεξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τους πελάτες εργασία με ασφάλεια και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας. Καθοδήγηση και υπηρεσίες, διατίθενται πάντα με επαγγελματική τους τεχνικούς μας στην τοποθεσία.Πατενταρισμένες τεχνολογίες

Εργοστάσιο αναθεώρηση

Έργα βιτρίνα

Πώς να Επικοινωνήστε μαζί μας?

Τηλ: + 86-29-86105123-606
Φαξ: + 86-29-86513529
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Manager@rejeegroup.com
Διεύθυνση: Rm 10802, Block B, κτίριο Kairui, Ξι Αν οικονομική ζώνη ανάπτυξης, Κίνα.


Hot Tags: 10m - 20m φορητό και μικρό δείγμα γεωτρύπανο, φορητό γεωτρυπάνου

Συναφή προϊόντα

Εξεταστική

Προϊόντα