Κατακόρυφο άξονα υδραυλική ροκ πυρήνα γεωτρυπάνου

Κατακόρυφο άξονα υδραυλική ροκ πυρήνα γεωτρυπάνου

Κύρια χαρακτηριστικά:
1. The η μηχανή διατρήσεων είναι ελαφρύ, εύκολο να διαλύσει, και μπορούν να χωριστούν σε οκτώ τμήματα. Το μεγαλύτερο μέρος βάρη 218 kg. Είναι εύκολο να κινηθούν, κατάλληλα για την εργασία σε ορεινή περιοχή·
2. The η μηχανή να επιλέξετε electromotor ή πετρελαιοκινητήρα ανάλογα με τη ζήτηση. Η διάτρηση έχει ισχυρή αντι-υπερφόρτωση ικανότητα σε γεωτρήσεις διαδικασία?

Περιγραφή

Εφαρμογή

Το JU-1000 ενισχυθεί σπαρτική μηχανή είναι υδραυλική πίεση κάθετου άξονα σίτιση σε μηχανική πίεση κεφάλι Περιστροφική μηχανή διατρήσεων. Χρησιμοποιεί Dongfeng EQ140 κιβώτιο ταχυτήτων και συμπλέκτη. τα συμβατά εξαρτήματα αυξάνουν την αναπόσπαστο ικανότητα της γεώτρησης μηχανής. Χρησιμοποιείται κυρίως σε όλα τα είδη των έργων γεώτρησης όπως διαμάντι ή σοκάκι σκληρό ροκ διάτρυση πυρήνων στα στερεά ορυκτά κρεβάτι, διεύθυνση προγράμματος εξερεύνησης, υπογείων νερών και πηγάδι κλπ. Είναι επίσης κατάλληλο για μηχανικών διάτρηση όπως εξαερισμού στο ορυχείο sap, αποχέτευση και ποντάρισμα radix αιμάτωση ποντάρισμα τρύπα, αναχώματος ένεση πηλού και διαρροής πλήρωση.


Χαρακτηριστικά

1, η ταχύτητα του κατακόρυφο άξονα είναι μεγάλη, το περιστρεφόμενο πεδίο είναι ευρύ, εκτός από κατάλληλο για υψηλής ταχύτητας διαμάντι η διάτρηση μικρού διαμετρήματος, η γεωτρυπάνου είναι επίσης κατάλληλο για χαμηλής ταχύτητας, μεγάλη ροπή και μεγάλο διαμέτρημα γεωτρήσεων?

2, το Δράπανο είναι ελαφρύ, εύκολο να διαλύσει, και μπορούν να χωριστούν σε οκτώ τμήματα. Το μεγαλύτερο μέρος βάρη 218 kg. Είναι εύκολο να κινηθούν, κατάλληλα για την εργασία σε ορεινή περιοχή·

3, ο συμπλέκτης υιοθετεί Dongfeng EQ140 κιβώτιο ταχυτήτων, τα στοιχεία είναι συμβατά με υψηλό βαθμό τυπική, εύκολος σε λειτουργώ και συντηρώ. Η γεώτρηση μηχανή υιοθετεί assistor υδραυλική πίεση λειτουργίας συμπλέκτη, που μειώνει την πρόθεση να εργασίας της λειτουργίας προσωπικού·

4, ο εργάτης είναι ισχυρή, των εργαλείων του πλανήτη υιοθετεί αναστολή βραχίονα στήριξης υπό τον όρο να εγγυηθεί πλήρως την πρόθεσή του? η δομή είναι απλή, εύκολη να διαλύσει και να διατηρήσει?

5, το πλαίσιο της γεώτρησης μηχανής έχει μεγάλη ακαμψία, το κέντρο βάρους είναι χαμηλά, έτσι η σταθερότητα σε υψηλή ταχύτητα τρυπήματος είναι ισχυρή;

6, το γεωτρυπάνου συνδυάζεται με την αντίστοιχη συσκευή, η οποία είναι ευνοϊκή για να ελέγξουν την κατάσταση. Έχει μερικά προγράμματα χειρισμού λειτουργίας, και η διάταξη είναι λογική, έτσι ώστε η λειτουργία είναι ευέλικτο και βολικό?

7, ο κινητήρας να επιλέξετε electromotor ή πετρελαιοκινητήρα ανάλογα με τη ζήτηση. Η διάτρηση έχει ισχυρή αντι-υπερφόρτωση ικανότητα σε γεωτρήσεις διαδικασία?

8, το γεωτρυπάνου έχει ένα συνδυασμένο πλαίσιο διαμόρφωσης, εύκολο να διαλύσει, ώστε να μπορεί να καλύψει την ζήτηση κατασκευή πρόποδες.


Τεχνικά στοιχεία

Στοιχείο

Δεδομένα

Μηχανή

Ηλεκτρικός κινητήρας

37KW

πετρελαιοκινητήρας

4102DBA68PS

Περιστρεφόμενη ταχύτητα του κάθετου άξονα

1191-572/min

Εργάτης Άγκυρας ανυψώνοντας ικανότητα (μόνου σχοινιού)

45KN

Άγγελος τρυπάνι άντεξε

0~360°

Σίτιση-στο ταξίδι του κάθετου άξονα

600mm

Διάμετρος τρύπας εσωτερικό κατακόρυφο άξονα

68mm

Έμβολο ταξίδι της συσκευής Φορητή μηχάνημα

400mm

Ανυψωτικής ικανότητας από τον κατακόρυφο άξονα

80KN

Συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων

Αutomobile συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων

Μέγεθος διατρητικού μηχανήματος

2640 × 1100 × 1750 mm

Βάρος (μη συμπεριλαμβανομένων ώθηση)

1.5T


Γιατί να επιλέξετε το Rejee;


Προσαρμοσμένα προϊόντα και υπηρεσίες

Κάθε φορά που η εργασία σας απαιτεί εξειδικευμένες, αξιόπιστες λύσεις, Rejee μπορούν να σας βοηθήσουν με προσαρμοσμένη γεώτρησης προϊόντα υψηλής ποιότητας. Εμπειρία μας και η εστίασή μας ισχυρή πελατειακή θα βεβαιωθείτε ότι έχετε τις καλύτερες επιλογές για την εργασία σας.

Rejee βιομηχανία, δώσαμε επίσης ιδιαίτερη προσοχή σεεξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τους πελάτες εργασία με ασφάλεια και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας. Καθοδήγηση και υπηρεσίες, διατίθενται πάντα με επαγγελματική τους τεχνικούς μας στην τοποθεσία.Πατενταρισμένες τεχνολογίες

Εργοστάσιο αναθεώρηση

Έργα βιτρίνα

Πώς να Επικοινωνήστε μαζί μας?

Τηλ: + 86-29-86105123-606
Φαξ: + 86-29-86513529
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Manager@rejeegroup.com
Διεύθυνση: Rm 10802, Block B, κτίριο Kairui, Ξι Αν οικονομική ζώνη ανάπτυξης, Κίνα.


Hot Tags: JU-1000 ενισχυθεί ροκ πυρήνα γεωτρήσεων μηχάνημα, γεωτρυπάνου

Συναφή προϊόντα

Εξεταστική

Προϊόντα