Βαθύ πυρήνα και υδρογραφική καλά διατρητικού μηχανήματος (μέγ. βάθος: 2500)

Βαθύ πυρήνα και υδρογραφική καλά διατρητικού μηχανήματος (μέγ. βάθος: 2500)

Κύρια χαρακτηριστικά:
1. The η μηχανή διατρήσεων είναι ελαφριά, συμπαγή δομή, ολόκληρη η δομή είναι απλή, με λογική διάταξη. Όλα τα εξαρτήματα είναι ορατά, μην επικαλύπτονται μεταξύ τους, έτσι ώστε να είναι βολικό για την διατήρηση και την επισκευή.
2. The η μηχανή να επιλέξετε electromotor ή πετρελαιοκινητήρα ανάλογα με τη ζήτηση.
3. The το εργάτης σπάει μακριά από το παραδοσιακό τρεις ομάδες του πλανήτη gear δομή, και υιοθετεί τέσσερις ομάδες εργαλείων δομή

Περιγραφή

Εφαρμογή

HXY-2000 ροκ πυρήνα και διάτρηση μηχάνημα χρησιμοποιείται κυρίως για βαθιά διάτρηση διαμαντιών και σκληρό κράμα, με ισχυρή ροπή 10.000 Nm και μέγιστο βάθος 2.500 μέτρων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τα έργα της γεωλογικής έρευνας, συσσωρεύονται κατασκευή, φυσικό αέριο και υδρογραφικό καλά εξερεύνησης, κλπ.


Χαρακτηριστικά

1. Του κάθετου άξονα έχει πολλά επίπεδα εκ περιτροπής, διανομή τους είναι λογική, και η ροπή είναι μεγάλη σε χαμηλή ταχύτητα; ταχύτητα του κατακόρυφο άξονα είναι μεγάλη, το περιστρεφόμενο πεδίο είναι ευρύ?

2.το γεωτρυπάνου είναι ελαφριά, συμπαγή δομή, ολόκληρη η δομή είναι απλή, με λογική διάταξη. Όλα τα εξαρτήματα είναι ορατά, να μην επικαλύπτονται μεταξύ τους, ώστε να είναι κατάλληλοι για τη διατήρηση και επισκευή .

3.το γεωτρυπάνου έχει ένα συνδυασμένο πλαίσιο διαμόρφωσης, εύκολο να διαλύσει, ώστε να μπορεί να καλύψει την ζήτηση κατασκευή πρόποδες.

4.ο εργάτης σπάει μακριά από το παραδοσιακό τρεις ομάδες του πλανήτη gear δομή, και εγκρίνει τέσσερις ομάδες εργαλείων δομή?

5.το γεωτρυπάνου υιοθετεί νέο νερό φρεν, και είναι ένα είδος μηχανική συσκευή για να ρυθμίσουν την φθίνουσα ταχύτητα της γεώτρησης συσκευής όταν η συσκευή τρυπήματος κατεβαίνει σε γεωτρήσεις διαδικασία της γεώτρησης μηχανής.

6.το γεωτρήσεων μηχάνημα μοχλό τύπου υδραυλική πίεση τσοκ, με μεγάλη δύναμη αντιληφθεί και ισχυρή ακτινωτά αποζημίωση χωρητικότητα και τη διάρκεια ζωής του κεραμιδιού είναι μεγάλη.

7.τον κινητήρα να επιλέξετε electromotor ή πετρελαιοκινητήρα ανάλογα με τη ζήτηση.

8.το γεωτρυπάνου συνδυάζεται με την αντίστοιχη συσκευή, η οποία είναι ευνοϊκή για να ελέγξουν την κατάσταση. Έχει μερικά προγράμματα χειρισμού λειτουργίας, και η διάταξη είναι λογική, έτσι ώστε η λειτουργία είναι ευέλικτο και βολικό.

9.είναι συνέκλιναν οι χειριμένος λαβές, με λογική διάταξη, έτσι ώστε η λειτουργία είναι ευέλικτες και αξιόπιστες.

10. Το πλαίσιο της γεώτρησης μηχανής έχει μεγάλη ακαμψία, το κέντρο βάρους είναι χαμηλά, έτσι η σταθερότητα σε υψηλή ταχύτητα τρυπήματος είναι ισχυρή.

Τεχνικά στοιχεία

 1. Ροκ το τρυπάνι πυρήνων σε

 • Υδρογραφική τρυπάνι καλά στο

 • Σίτιση στο βασικό ποντάρισμα

 • Τεχνικές προδιαγραφές: • Γιατί να επιλέξετε το Rejee;


  Προσαρμοσμένα προϊόντα και υπηρεσίες

  Κάθε φορά που η εργασία σας απαιτεί εξειδικευμένες, αξιόπιστες λύσεις, Rejee μπορούν να σας βοηθήσουν με προσαρμοσμένη γεώτρησης προϊόντα υψηλής ποιότητας. Εμπειρία μας και η εστίασή μας ισχυρή πελατειακή θα βεβαιωθείτε ότι έχετε τις καλύτερες επιλογές για την εργασία σας.

  Rejee βιομηχανία, δώσαμε επίσης ιδιαίτερη προσοχή σε εξυπηρέτησης πελατών. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τους πελάτες εργασία με ασφάλεια και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας. Καθοδήγηση και υπηρεσίες, διατίθενται πάντα με επαγγελματική τους τεχνικούς μας στην τοποθεσία.  Πατενταρισμένες τεχνολογίες

  Εργοστάσιο αναθεώρηση

  Έργα βιτρίνα

  Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

  Τηλ: + 86-29-86105123-606
  Φαξ: + 86-29-86513529
  E-mail:manager@rejeegroup.com
  Διεύθυνση: Rm 10802, Block B, κτίριο Kairui, Ξι Αν οικονομική ζώνη ανάπτυξης, Κίνα.


  Hot Tags: Βαθιά πυρήνα σπαρτική μηχανή (βάθος: 2500M), γεωτρυπάνου

  Συναφή προϊόντα

  Εξεταστική

  Προϊόντα