Σπίτι > Η εταιρεία

Καλώς ήρθατε στην Rejee βιομηχανία, μια επαγγελματική γεωτρήσεων εξέδρα προμηθευτής στην Κίνα, μια θυγατρική of Rejee ομάδα, επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση χημικών ουσιών και εξοπλισμού, είναι υπεύθυνος για την διεθνή αγορά της γεωλογικής εξερεύνησης εξοπλισμού Co., Ltd. για πολλά χρόνια.  Μπορούμε να προμήθεια ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων της κατασκευαστικής βιομηχανίας, από εξοπλισμό διατρήσεων, μίξερ, αντλίες κλπ. Μερικά από τα δημοφιλή προϊόντα μας περιλαμβάνουν περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων, υδραυλικά ερπυστριοφόρο ασκήσεις, Jet Grouting γεωτρυπάνου, αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για σήραγγα ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ υπόστεγο, άγκυρα λάκκο βαθύ θεμέλιο, επίχωση φραγμάτων, κατασκευή ιδρύματος πασσάλωνκαι σήραγγα κατασκευαστικές εφαρμογές σε όλο τον κόσμο.

Καθώς η ζήτηση για υψηλής ταχύτητας σιδηροδρόμων, γέφυρες και πολυώροφα κτίρια συνεχίζει να αυξάνεται, αυξάνεται και η ανάγκη της διάτρυσης του εξοπλισμού. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη αναπτύσσοντας αξιόπιστη και αποδοτική τεχνολογία και τον εξοπλισμό. Μέσα από χρόνια αδιάκοπες προσπάθειές μας, τώρα τα προϊόντα μας είναι ικανοποιημένοι από τις τελωνειακές αρχές σε όλο τον κόσμο.

Rejee βιομηχανία, έχουμε επίσης δώσει πολλή προσοχή στην εξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τους πελάτες εργασιών, ακίνδυνα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας. Υπηρεσίες καθοδήγησης και είναι πάντα διαθέσιμα με επαγγελματική τεχνικούς μας στο site.

Ως αποτέλεσμα η ανώτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση, μας περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων, υδραυλικά ερπυστριοφόρο ασκήσεις και Jet Grouting Σπαρτική μηχανή είναι όλο και πιο δημοφιλής στην παγκόσμια αγορά, συμπεριλαμβανομένων Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ευρώπη, κλπ. Καλώς ήρθατε σας από όλο τον κόσμο να έρθει και να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας!Προϊόντα